Julens stemmer

    Næste album

Det fjerde i rækken af Stig Rossens storsælgende julealbums. Han prøver her virkelig at leve op til det navn, som hengivne julefans har givet ham: Mr. Christmas. Her får vi en cd, som er imponerende, hyggelig, romantisk, nostalgisk og ualmindeligt smuk, men den giver også plads til fordybelse og refleksion. ALLE 11 SANGE ER PÅ DANSK!


Det har i mange år været et af de faste indslag i julekoncerten, at Stig og koret som første ekstranummer synger en julesang som a cappella version, altså uden ledsagelse af instrumenter.
Disse a cappella værker har altid vakt stor begejstring, og Stig er mange gange i årenes løb blevet spurgt, om det ikke var muligt at få disse stemningsfulde sange på cd. Og det er det nu!

 

Stig og koret har været i studiet for at indsynge en række af de a cappella numre, som er blevet præsenteret ved julekoncerterne igennem de første 18 år med juleturnéer. Derudover har de indspillet tre sange, som tidligere har været på repertoiret ved julekoncerterne med bandet som backing, og som her er genopstået i a cappella versioner. Endelig er der to helt nye julesange med på cd’en, begge komponeret af Michael Bojesen.

 

På titelsangen slutter DR Pigekoret sig til Stig og JulekoncertKoret. 50 stemmer i smuk samklang. Det er, så englene synger!

 

Julens stemmer

 

Lyd Tekster Stig's kommentarer Credits Film
Lyd Tekster Kommentarer Credits Film

 

 

1. Nu tændes tusind julelys

 

 

 

   

2. Luk julefreden ind

 

 

   

3. Den yndigste rose er funden

 

 

 

   

4. Julens glade bud

 

 

 

   

5. Se, den hvide vintersne

 

 

 

   

6. I krybben i stalden

 

 

 

   

7. Holder øje med dig

 

 

 

   

8. Glade jul

 

 

 

   

9. En rose så jeg skyde

 

 

 

   
10. Dejlig er jorden  

 

 

   
11. Julens stemmer  

 

 

Musikken på denne Internettjeneste er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB

 

Se også alle Stig Rossens produkter på www.stigrossenshop.dk

 

 
 
Design > one2one.dk