Tilbage til liste

01-10-2015 20:00

Vejle Musikteater

FOUR JACKS FOR ALTID!
De bedste sange fra de to berømmede shows
”Åh, den vej til Mandalay” og ”More Jacks”

præsenteret med charme, smoking og lækkert orkester af
Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt & Jesper Lohmann

De originale Four Jacks, John Mogensen, Bent Werther, James Rasmussen og Poul Rudi, opnåede en popularitet, som kun få herhjemme har oplevet før eller siden. Fra de i midten af 1950’erne brød igennem med deres fængende sange, unikke klang og humoristiske optrædener, og til samarbejdet ophørte nytårsaften 1963, var de hele Danmarks darlings. Og de er bestemt ikke glemt!
I teaterkoncerten ”Four Jack – Åh, den vej til Mandalay” i 2008 tog de fire herrer Stig Rossen, Jesper Lohmann, Keld Heick og Jesper Asholt anmeldere og publikum med storm. Mere end 120.000 danskere så forestillingen, som spillede for fulde huse i Glassalen i Tivoli og senere i 25 byer landet over. Den blev fulgt op med det lige så succesfulde show ”More Jacks”, som rundede historien om Danmarks første boyband af med endnu flere Four Jacks-hits.
På utallige opfordringer har Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann nu samlet de allerstørste hits fra de to shows til den ultimative Four Jacks-oplevelse: ”Four Jacks For Altid!”
Med evergreens som ”Mandalay”, ”Oh Marie”, ”Det var på Capri”, ”Æselsangen”, ”Tapre Ørn”, ”Tom Dooley” og alle de andre ørehængere bliver der nok at nynne med på. Det bliver svært at lade være!
De fire bliver akkompagneret af Peder Kragerup’s orkester.

Varighed: 2 x 45 min + pause 20 min.

 
 
 
Design > one2one.dk