Når du ser et stjerneskud

Sange til hende Forrige album KØB ONLINE - Når du ser et stjerneskud Næste album This Is The Moment

 

Denne min anden jule-cd kunne lige så godt have heddet: ’På opfordring’.

I årene siden 1993, hvor jeg startede med julekoncerterne i Brændkjærkirken i Kolding – en tradition, som nu er vokset til en landsdækkende turné, hvor vi i år spiller 28 julekoncerter på tre uger – er jeg ved de efterhånden også traditionelle autografskrivninger efter koncerterne ofte blevet spurgt af de faste julekoncert-gængere: ”Hvornår kommer den-og-den sang på cd?”

Og her er de så. De fleste af dem, i hvert fald. Hele ideen med ’Når du ser et stjerneskud’ var netop at tage de bedste af de sange, som vi havde haft med på julekoncerterne igennem årene, men som vi aldrig havde indspillet. Og dejligt er det, at grundstammen af de medvirkende er de musikere og korsangere, som rent faktisk har været med på turnéerne i rigtig mange år.

Jeg synes selv, at ’Når du ser et stjerneskud’ kompletterer ’Julelys’ fra 1998 rigtig godt. Hvor ’Julelys’ var en række af de højtidelige julesange og –salmer, er ’Når du ser et stjerneskud’ en hyldest til den lidt mere rytmiske, nutidige, amerikansk inspirerede genre. Som et lille kuriosum har jeg valgt at tage O Holy Night med på den nye jule-cd. Denne sang var også med på den første jule-cd, men dengang var det i en dansk og noget mere klassisk version, O hellige nat. På ’Når du ser et stjerneskud’ har den fået lov til at folde sig ud i bedste amerikanske gospel-stil.

God fornøjelse og god jul! *** OBS: 'Når du ser et stjerneskud' er genudgivet i en 2007-udgave med tilføjelse af Bonustracket 'Du løfter mig'.


Se også alle Stig Rossen's produkter på www.stigrossenshop.dk.

 

Når du ser et stjerneskud - 2007 

 

Lyd Tekster Stig's kommentarer Credits Film
Lyd Tekster Kommentarer Credits Film

 

 

1. Nu tændes tusind julelys
 
2. Have Yourself A Merry Little Christmas

 
3. O Holy Night

 
4. Jule-medley
 
5. Winter Wonderland
 
6. Christmas Song
 
7. Blue Christmas

 
8. Lille Messias
 
9. Ding Dong! Merrily On High
 
10. Please Come Home For Christmas
 
11. Happy Christmas (War Is Over)
 
12. I krybben i stalden
 
13. Når du ser et stjerneskud

 
Bonustrack: Du løfter mig (You Raise Me Up) 
2007 release only
 
 
Design > one2one.dk