VOICES Live

En rose så jeg skyde
Forrige album
KØB ONLINE - VOICES Live
Næste album
Sange til hende

 

Hør Stig Rossens formidable fortolkninger af 17 tidløse klassikere fra Nat King Cole, Frank Sinatra, Elvis Presley, Eric Clapton, Stevie Wonder og Tom Jones.

 

VOICES Live er en optagelse med Stig i storform backet op af 10 musikere og tre korpiger.

 

Se også alle Stig Rossens produkter på www.stigrossenshop.dk

 

VOICES Live - 2008

 

Lyd Tekster Stigs kommentarer Credits Film
Lyd Tekster Kommentarer Credits Film

 

 

1. Let's Face The Music And Dance

Jeg har altid elsket denne sang i Nat King Coles version. Den har så meget power og danseglæde over sig.

 

2. Mona Lisa

Et af Nat King Coles glansnumre. Man kan virkelig kæle for teksten i denne smukke kærlighedserklæring til kvinden, som vi elsker, men aldrig helt lærer at forstå!

 

3. I've Got You Under My Skin

En absolut klassiker, som er lavet i rigtig mange versioner, men ingen ejede den som Ol' Blue Eyes.

 

4. All The Way

Vidunderlig og stemningsfuld ballade, hvor man kan studere Frank Sinatras uovertrufne evne til fortolkning og frasering.

 

5. The Lady Is A Tramp

En af de sange, som for altid vil være uløseligt forbundet med Frank Sinatra. Han vidste velsagtens også, hvad han talte om, for kvinder var der nok af, og han holdt sig ikke tilbage!

 

6. Jailhouse Rock

Elvis introducerede med denne sang kimen til den moderne musikvideo med de etageopbyggede stilladser. Fabelagtig rock-klassiker med en sindssyg tekst.

 

7. Crying In The Chapel

Et af mine absolutte yndlingsnumre fra Elvis' store repertoire. Han sang denne gospelsang med så megen indlevelse, at man bare må overgive sig og give sig hen.

 

8. Viva Las Vegas

Elvis og Las Vegas var knyttet til hinanden. Han udviklede en stor del af sine sceneshows i den glitrende by i Nevada ørknen, og denne sang er en af hans hovedværker. Lækker solo, Tom!

 

9. Before You Accuse Me

Lige ud af landevejen. Ingen tricks. God, gedigen down south porch blues. Eric Clapton i sit rette element.

 

10. Tears In Heaven

Skrevet efter sønnen Connors tragiske død. Denne sang er så hudløst ærlig, poetisk og smertefuld og alligevel så ufatteligt opløftende, at jeg får en klump i halsen, hver gang jeg synger den.

 

11. Superstition

Stevie Wonder præsenterede verden for en helt ny lyd med denne sang i 1972, da han var 22 år gammel. Hans unikke tilgang til musikken og hans karakteristiske nasale stemme er blevet forsøgt kopieret af adskillige siden da, men han er mesteren, selv den dag i dag.

 

12. Lately

Efter min mening en af de smukkeste sange fra Stevie Wonders imponerende sangskat. Et smukt eksempel på historiefortælling sat til toner.

 

13. Sir Duke

Dette smægtende, swingende hit er fra Stevie Wonders hovedværk Songs In The Key Of Life fra 1976. Han har nu fundet sit helt eget musikalske udtryk. Der må danses!

 

14. It's Not Unusual

En af Tom Jones' mange, mange store hits og vel nok hans signatursang.

 

15. Green Green Grass Of Home

Her viser Tom Jones sin sublime evne til historiefortælling. Vi føler med den stakkels unge dødsdømte fange, som mindes de gode stunder i sit liv inden han bliver henrettet. Stærke sager.

 

16. When I Fall In Love

Rick Astley indspillede en skøn version af denne sang i 1987, men den var faktisk et hit allerede i 1952 med Doris Day. For mig er den ultimative version dog stadig Nat King Coles fra 1956.

 

17. That's Life

Endnu en af Frank Sinatras sange, som er vidnderlig at synge. Der er så megen sandhed i ordene. Livet drejer sig om at falde - og komme op igen.

 

 
 
Design > one2one.dk