Stig Rossen

Oplev Stig Rossen Live

Kommende Shows og koncerter
Stig Rossen er en af Danmarks mest populære sangere. Han optræder rundt i hele landet i forskellige sammenhænge omkring 200 gange om året. Oplev ham enten som en af Danmarks mest alsidige sangere, som en spændende skuespiller eller som en inspirerende foredragsholder. Hvad enten han optræder som frontfigur i Stig & Vennerne, i sin John Mogensen teaterkoncert, i en intimkoncert med pianist eller i en af sine traditionsrige julekoncerter er det altid med overskud, indlevelse og nærvær.

Stig Rossen

Stig Rossen Fotograf Les Kaner bredformat-kopi

Oplev Stig Rossen Live

Kommende Shows og koncerter

Stig Rossen er en af Danmarks mest populære sangere.
Han optræder rundt i hele landet i forskellige sammenhænge omkring 200 gange om året.
Oplev ham enten som en af Danmarks mest alsidige sangere, som en spændende skuespiller
eller som en inspirerende foredragsholder.

Hvad enten han optræder som frontfigur i Stig & Vennerne, i sin John Mogensen teaterkoncert,
i en intimkoncert med pianist eller i en af sine traditionsrige julekoncerter er det altid med
overskud, indlevelse og nærvær.

STIG ROSSEN

SANGER, SKUESPILLER OG FOREDRAGSHOLDER

Da Stig Rossen i februar 1988 sprang ind i det danske publikums bevidsthed med sin entre i Dansk Melodi Grand Prix, var der måske ikke mange, der spåede ham en stor karriere inden for underholdningsbranchen. 

Stig Rossen har siden sin debut udgivet en lang række albums og slået sine folder både som solist og i en lang række kunstneriske sammenhænge indenfor både musik, musicalgenren og i teaterverdenen.

ÅRETS JULEKONCERT MED STIG ROSSEN

30-ÅRS JUBILÆUM
Glæd dig til at synge julen ind med Emmelie og Stig, når de kommer rundt i hele landet for at fejre 30-års jubilæum med Årets Julekoncert.

Stig & Vennerne

En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen
Stig og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits: Vimmersvej, Jeg elsker kun dig, Kongens Have og mange flere…

Livet skal ikke leves på Automatpilot

Et herligt og livsbekræftende foredrag med Stig Rossen
Livet skal ikke leves på automatpilot er titlen på Stig Rossens yderst levende, meget underholdende og særdeles inspirerende foredrag. Et foredrag, som efterhånden har lært rigtig mange mennesker, at man kan skabe sin egen perfekte dag.

GROUNDHOG-TEKNIKKEN

LÆS UDDRAG FRA STIG ROSSENS BOG
Sandheden er ofte ganske indlysende. Sommetider direkte banal. Også den sandhed er banal. Alt det, som vi bør vide om at opføre os ordentligt, ved vi nemlig inderst inde godt. Så nogenlunde, i hvert fald. Hvis vi ellers lige gider tænke os om og ikke er født som totale sociopater. Desværre er det forløsende ord inderst inde. For på lange strækninger kan vi have utrolig svært ved at hente vores gode intentioner ud fra det inderste og omsætte dem til daglig, kærlig praksis. Der ligger typisk en tyk tågebanke af selviske motiver, dovenskab eller rene og skære rygmarvsreflekser og automatiserede reaktioner, som spærrer kanalerne ind til vores egen visdom. Derfor gør vi det stik modsatte af, hvad der er godt for både os selv og, nå ja, for verden.

ENSOMHEDENS GADE

– Stig Rossen hylder John Mogensen
Så længe jeg lever, Nina Kære Nina, To men’sker på en strand. Højt elskede evergreens, som Stig Rossen fortolker i ægte John Mogensen-stil. Akkompagneret af en trio, fortæller Stig Rossen sjove, frække og varme anekdoter om John Mogensen undervejs.